Δεν είχε να πει και τα καλύτερα λόγια για τον Νεϊμάρ ο Μάρκο Φαν Μπάστεν!

Ποιος είδε τον Μάρκο Φαν Μπάστεν και δεν τον φοβήθηκε… Ο Ολλανδός θρύλος, με αφορμή μία φάση με (αρνητικό) πρωταγωνιστή τον Νεϊμάρ, «άστραψε και βρόντηξε».

Πιο συγκεκριμένα, στο φινάλε του αγώνα της Παρί με τη Ρεμς (0-0), λόγω ενός μαρκαρίσματος προκλήθηκε μία σύρραξη ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων. Η συμπεριφορά του Νεϊμάρ και σε αυτό το παιχνίδι ήταν αρκετή ώστε ο Μάρκο Φαν Μπάστεν να μιλήσει σε έντονο ύφος για τον Βραζιλιάνο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ο Νεϊμάρ είναι μεγάλος κλαψιάρης. Συνεχώς προκαλεί. Τη μια στιγμή κάνει φάουλ σε κάποιον και αμέσως μετά κάνει ο ίδιος το θύμα. Νομίζει πως δεν επιτρέπεται να τον αγγίξεις. Θα έπρεπε κάποιος επιτέλους να τον βάλει στη θέση του και εγώ θα χειροκροτούσα όποιον το έκανε αυτό. Είναι ένας πολύ ενοχλητικός παίκτης μέσα στο γήπεδο». 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!