Για την αποχώρηση του από Μπαρτσελόνα μίλησε ο Λουίς Σουάρες, ενώ σχολίασε την σχέση του με τον Μέσι, αλλά και τον Νεϊμάρ.

Την αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα θυμήθηκε ο Λουίς Σουάρες, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Star+». Ο έμπειρος επιθετικός μίλησε για την κατάσταση του Μέσι όταν αποχώρησε από τους «μπλαουγκράνα» αλλά και τη σχέση που είχε η περιβόητη τριάδα «MSN».

Αναλυτικά οι δηλώσεις Λουίς Σουάρες:

«Ήταν μια δύσκολη περίοδος, ο Λίο είχε στεναχωρηθεί πολύ, δεν τον έχω ξαναδεί να κλαίει όπως τότε στην Μπαρτσελόνα, τον πλήγωσε. Είχα αμφιβολίες για το που πηγαίνω, αλλά τελικά ήμουν χαρούμενος στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Όταν πήγα στην Μπαρτσελόνα είπα στον Λίο ότι ο μόνος μου στόχος είναι η νίκη, όχι να πάρω την θέση κάποιου. Κατάλαβε ότι αυτό που έλεγα ήταν ειλικρινές και έτσι ξεκίνησε η φιλία μας. 

Εγώ, ο Μέσι και ο Νεϊμάρ ήμασταν χαρούμενοι για γκολ που έβαζε ο ένας από τους τρεις μας. Με βοήθησαν να κερδίσω το Soulier d’Or (Χρυσό Παπούτσι). Ο Λίο με άφηνε να εκτελώ τα πέναλτι ή μου έδιναν ασίστ. Δεν υπήρχε ανταγωνισμός μεταξύ μας, ήμασταν χαρούμενοι και όλη η ομάδα το έβλεπε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!