Ο Πέδρο Μαρτίνς, με ανάρτησή του στο Instagram, ανέφερε ότι η συμφωνία με τη Χαλ δεν προχώρησε γιατί δεν υπήρχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Τόνισε όμως ότι ήταν τιμή του που προσκλήθηκε για να αναλάβει την αγγλική ομάδα.

Οριστικό «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις μεταξύ της Χαλ και του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος προπονητής, ταξίδεψε στην Αγγλία, μίλησε με τον πρόεδρο της ομάδας, Ατσούν Ιλιτσαλί, αλλά οι επαφές δεν «καρποφόρησαν». Με ανάρτησή του στα social media, ο Πορτογάλος δήλωσε κολακευμένος από το ενδιαφέρον και την προσέγγιση που του έγινε, αλλά εξήγησε ότι δεν μπόρεσε να υπάρξει συμφωνία.

Πιο συγκεκριμένα ο Πέδρο Μαρτίνς ανέφερε:

«Μετά τις διαπραγματεύσεις με τη Χαλ, πρέπει να πω ότι ήταν τιμή για μένα να δεχθώ πρόταση να προπονήσω ένα τόσο μεγάλο σύλλογο, με εξαιρετική διάθεση και οργάνωση Premier League.

Εκτιμώ πραγματικά τον τρόπο που αντιμετωπίστηκα, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο, από τον πρόεδρο, Αλί Ατσούν Ιλιτσαλί, που έκανε τα πάντα όσον αφορά στο ενδιαφέρον και την επιθυμία να με προσλάβει ως προπονητή.

Δυστυχώς όμως, αυτή τη φορά, δεν υπήρξαν οι συνθήκες που θα επέτρεπαν μια συμφωνία.

Η Χαλ είναι μια μεγάλη αγγλική ομάδα και βρίσκεται σε καλά χέρια για να φτάσει στην Premier League νωρίτερα απ’ όσο ίσως περιμένετε.

Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!