Ο Πάουλο Ντιμπάλα αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στον Ζοσέ Μουρίνιο αλλά και στον πρώην προπονητή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Η μετακίνηση του στη Ρόμα ξεσήκωσε… θύελλα θετικών αλλά και αρνητικών αντιδράσεων. Τώρα που έχει περάσει ένα σεβαστό διάστημα, ο Πάουλο Ντιμπάλα (που έχει «δεθεί» με τον κόσμο των «Ρωμαίων») αναφέρθηκε στον Ζοσέ Μουρίνιο, όπως επίσης και στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αναφέροντας πως δεν του έχουν λείψει οι κόντρες τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάουλο Ντιμπάλα:

«Οι διαφορές μεταξύ Μουρίνιο και Αλέγκρι; Σε αρκετά πράγματα στο γήπεδο είναι ίδιοι όπως στην αμυντική λειτουργία και στη διαχείριση των αγώνων, σε άλλα όχι. Με τον Μουρίνιο μιλάμε περισσότερο και κοντραριζόμαστε πολύ. Προφανώς είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι αλλά έχουν και αρκετές ομοιότητες.

Εάν μου λείπουν οι κόντρες με τον Αλέγκρι; Με τίποτα, αρκετές φορές δεν συμφωνούσαμε αλλά έπειτα προσπαθούσαμε και οι δύο να δώσουμε το καλύτερο στην Γιουβέντους, που είναι και το πιο σημαντικό.

Δεν είναι και ότι τσακωνόμασταν όλη την ημέρα. Ο Αλέγκρι ήταν ένας από τους προπονητές που συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάπτυξή μου στα πάρα πολλά χρόνια που ήταν στην Γιούβε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!