Η Ελίνα Τζένγκο θα διεκδικήσει τον τίτλο της ανερχόμενης σταρ της Ευρώπης - Οι αντίπαλες της σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Στις τρεις φιναλίστ για τον τίτλο της ανερχόμενης σταρ του ευρωπαϊκού στίβου για το 2022 είναι η Ελίνα Τζένγκο. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία με ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε πως η πρωταθλήτρια Ευρώπης του ακοντισμού θα διεκδικήσει τον εν λόγω τίτλο.

Μαζί της, υποψήφιες είναι η Σέρβα Αντζελίνα Τόπιτς, η οποία κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου και η Εσθονή Κάρμεν Μπρους, παγκόσμια πρωταθλήτρια του αγωνίσματος στην κατηγορία U20.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη European Athletics (@europeanathletics)

Να θυμίσουμε πως η Ελίνα Τζένγκο είχε αναδειχθεί η νεαρότερη πρωταθλήτρια Ευρώπης του ακοντισμού στην ιστορία της διοργάνωσης με τη βολή της στα 65,81 μ. σε ηλικία μόλις 20 χρονών.

Η νικήτρια του τίτλου της ανερχόμενης σταρ για το 2022 θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής, η οποία θα φιλοξενηθεί στο Ταλίν στις 22 Οκτωβρίου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

loading...