Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό, Ελίνα Τζένγκο, συμμετέχει στην ψηφοφορία της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, ως μια από τις κορυφαίες αθλήτριες για φέτος.

Υποψήφια ως κορυφαία ανερχόμενη αθλήτρια για το 2022 είναι η Ελίνα Τζένγκο.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό συμμετέχει στην ψηφοφορία της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, ως μια από τις κορυφαίες αθλήτριες για φέτος.

Για να ψηφίσετε θετικά την Τζένγκο, και να μετρήσουν οι ψήφοι, αρκεί μόνο να κάνετε like στα social media της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Η ψηφοφορία θα είναι κλείσει στις 30 Σεπτεμβρίου.

Παρακάτω ακολουθεί και η δημοσίευση:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagramγια περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagramγια περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ελίνα Τζένγκο