Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για τη νίκη της Λίβερπουλ επί της Ρέιντζερς και παραδέχτηκε πως ήταν ένα αποτέλεσμα που είχε ανάγκη η ομάδα του.

Στην αναγκαιότητα αυτής της επιτυχίας, στάθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ, λίγο μετά την εντός έδρας νίκη της Λίβερπουλ επί της Ρέϊντζερς με 2-0, για το Champions League.

«Ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν. Χρειαζόμασταν μια εξαιρετικά στιβαρή απόδοση, με την άμυνα στα καλύτερά της και την συμμετοχή όλων. Μερικές φορές, χρειάζεται να αλλάξεις τα πράγματα και νομίζω ότι ήταν κάπως έκπληξη για τους Ρέιντζερς, ο τρόπος που παίξαμε.

»Με το 2-0, είμαι παραπάνω από χαρούμενος για τα δύο γκολ από στημένες φάσεις, μου αρέσει πολύ και αυτό γιατί μπορούμε να χαρούμε χωρίς να χρειάζεται να περιμένουμε το VAR. Δεν μπορούσαμε να έχουμε περισσότερα, γιατί έπρεπε να συνέλθουμε από τον προηγούμενο αγώνα.

»Είπαμε στα παιδιά πώς θέλαμε να παίξουμε και νομίζω ότι το έκαναν ιδιαίτερα καλά, είχαμε κάποιες εξαιρετικές φάσεις», σχολίασε ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! 

Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!