Ο Έρικ Τεν Χαγκ παρουσίασε την κατάσταση της ομάδας μετά την ήττα απέναντι στη Σίτι αλλά απάντησε και στο «καυτό» θέμα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Ανώμαλη προσγείωση» για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς η ήττα με 6-3 από τη Μάντσεστερ Σίτι την επανέφερε στη σκληρή πραγματικότητα. Ο Έρικ Τεν Χαγκ μίλησε για την κατάσταση της ομάδας μετά τη βαριά ήττα ενώ μίλησε και για το θέμα που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έρικ Τεν Χαγκ:

«Πήραμε πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση από τις νίκες με την Άρσεναλ και τη Λίβερπουλ, όμως ο αγώνας με τη Σίτι ήταν μια «ένεση πραγματικότητας» για εμάς. Ευχαριστούμε επομένως για το μάθημα, Πεπ και Σίτι. Μπορούμε να αποδεχτούμε την ήττα μας, όχι όμως και την απαράδεκτη εμφάνισή μας. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα».

Σχετικά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Δεν τον βλέπω δυστυχισμένο. Μην με παρεξηγείτε, είναι πολύ νευριασμένος όταν δεν παίζει. Στην προπόνηση είναι πάντα χαρούμενος, προπονείται πολύ δυνατά, δίνει πάντα τον καλύτερο του εαυτό κι αυτό είναι αυτό που περιμένουμε από αυτόν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!