Η Μπαρτσελόνα γνωρίζει πως ο Σέρχιο Μπουσκέτς θα αποχωρήσει από το Καμπ Νου στο τέλος της σεζόν και λαμβάνει ήδη μέτρα.

Η Μπαρτσελόνα εξετάζει διάφορες λύσεις για το χώρο της μεσαίας γραμμής, καθώς ο Σέρχι Μπουσκέτς, στα 34 του πλέον χρόνια, το καλοκαίρι αναμένεται να φύγει από το «Καμπ Νου». Ο Τσάβι έχει καταλήξει στους υποψήφιους αντικαταστάτες του.

Πρόκειται για τον Πορτογάλο μέσο της Γουλβς, Ρούμπεν Νέβες, ο οποίος και φέτος κάνει πολύ καλή σεζόν στην Premier League. Ο έτερος υποψήφιος είναι ο Βάσκος μέσος της Σοσιεδάδ, Μάρτιν Θουμιβέντι Ιμπάνιεζ. Όπως ο Νέβες, και εκείνος είχε καταπληκτική σεζόν πέρσι στο ισπανικό πρωτάθλημα. Μπαρτσελόνα

Οι Καταλανοί στρέφονται στη λύση του 23χρονου διεθνή άσου και μάλιστα βιάζονται. Κι αυτό γιατί διαπραγματεύεται επέκταση του συμβολαίου του με τη Σοσιεδάδ και η ρήτρα αποδέσμευσής του θα αυξηθεί στα 90 εκατομμύρια ευρώ σε περίπτωση συμφωνίας, κάτι που θα έκανε τη μεταγραφή του πιο περίπλοκη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!