Γουλβς: Οι «λύκοι» φαίνεται πως είναι σε αναζήτηση νέου προπονητή και ο Λοπετέγκι της Σεβίλλης είναι ο υπ' αριθμόν 1 υποψήφιος.

Η ήττα στο Λονδίνο από τη Γουέστ Χαμ έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στη διοίκηση της Γουλβς. Οι λύκοι είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στην απομάκρυνση του Μπρούνο Λάγκε από την τεχνική ηγεσία της.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η διοίκηση εξετάζει το ενδεχόμενο να του δείξει άμεσα την πόρτα της εξόδου, ψάχνοντας για νέα τεχνική ηγεσία.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ ο Πέδρο Μαρτίνς, πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, βρίσκεται στη λίστα της διοίκησης, αλλά ο φαβορί θεωρείται ο Ζουλέν Λοπετέγκι, σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης «Marca», η οποία σημειώνει πως ήδη οι «Λύκοι» τού κατέθεσαν σχετική πρόταση.

Ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Σεβίλη, μετά το κάκιστο ξεκίνημα των Ανδαλουσιάνων στην La Liga. Έτσι, πιθανότατα η Αγγλία αναμένεται να είναι ο επόμενος σταθμός στην προπονητική του καριέρα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!