Σύμφωνα με την «Record» ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, θα συνεχίσει στη Χαλ του Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο Πέδρο Μαρτίνς βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά τον Ολυμπιακό και δεν είναι η Γουλβς.

Η πορτογαλική «Record» αναφέρει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Χαλ. Θυμίζουμε πως στην ομάδα αγωνίζεται ο Δημήτρης Πέλκας ενώ ιδιοκτήτης είναι ο «Mr. Survivor» Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο πρώην τεχνικός των «ερυθρολεύκων» ήταν σε διαπραγματεύσεις με την Αλ Αχλί, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν έδωσαν ποτέ τα χέρια για να συνεργαστούν. Το όνομά του είχε ακουστεί και για τον πάγκο της Γουλβς ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα αντικαταστήσει τον Σότα Αρβελάτζε, ο οποίος έχει κάνει ένα κακό ξεκίνημα με την ομάδα καθώς βρίσκεται στην 20η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς σε 11 αγωνιστικές.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!