Νέα επίθεση από τον πρόεδρο της UEFA, Aλεξάντερ Τσέφεριν, κατά της European Super League που υποστηρίζεται από Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους.

Η European Super League όχι μόνο υπάρχει αλλά ανά τακτά χρονικά διαστήματα επιστρέφει και στην ποδοσφαιρική επικαιρότητα. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, ο Αλεξάντερ Τσέφεριν απλά περνά στην αντεπίθεση:

«Έχουμε τρεις προέδρους συλλόγων, οι οποίοι εξακολουθούν να μιλούν για κάτι που αφορά στον εγωισμό τους, αλλά από την άλλη, ήταν οι πρώτοι που υπέγραψαν στο Champions League, φοβούμενοι ότι θα αποβληθούν. Οι Άγγλοι σίγουρα δεν θα ξανασυζητήσουν κάτι τέτοιο και δεν βλέπω καμία σοβαρή διοργάνωση χωρίς τις αγγλικές ομάδες, που είναι ίσως οι μεγαλύτεροι στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».

Ακόμα ο Τσέφεριν σχολίασε για το ενδεχόμενο διεξαγωγής Final Four στις Ηνωμένες Πολιτείες, για το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ:

«Μιλήσαμε για το ενδεχόμενο επέκτασης του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ και όχι να το πάρουμε εκτός Ευρώπης. Δεν υπάρχει τίποτε προγραμματισμένο αυτήν την στιγμή. Μου αρέσει η ιδέα να γίνει το Σούπερ Καπ ένα μεγαλύτερο γεγονός, μια γιορτή του ποδοσφαίρου, ίσως συμπεριλαμβανομένου του Σούπερ Καπ Γυναικών και Νέων, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να εφαρμόσουμε αυτήν την ιδέα ακόμη».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!