Σύμφωνα με την «DailyMail», ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ένας από τους υποψηφίους ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Γουλβς σε περίπτωση αποχώρησης του Μπρούνο Λάζε.

Σε οριακή κατάσταση φαίνεται πως βρίσκεται η Γουλβς. Η ομάδα του Μπρούνο Λάζε γνώρισε νέα ήττα και οι «λύκοι» έχουν φτάσει πλέον στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Η κατάσταση δεν δείχνει να γυρνάει κι έτσι έχουν ήδη ξεκινήσει οι σκέψεις στην διοίκηση της ομάδας για τυχόν αντικατάστασή του. Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως είναι ένας από τους υποψήφιος διαδόχους του Μπρούνο Λάζε εξαιτίας της κοινής εκπροσώπησής τους από τον κορυφαίο ατζέντη Ζόρζε Μέντες.

Σύμφωνα με το αγγλικό μέσο, ο πρώην Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού, πέραν από την γνωστή επιθυμία του να κάτσει σε πάγκο ομάδας Premier League, έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του και για την θέση του τεχνικού της ομάδας.

Ο Λάζε θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση για να συζητηθεί η συνεργασία των δυο πλευρών και τα επόμενα ματς του πρωταθλήματος θεωρούνται κομβικά για το μέλλον του στον πάγκο των «λύκων».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Πέδρο Μαρτίνς Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!