Η ΑΕΚ επέστρεψε στη Νέα Φιλαδέλφεια και ένας πιστός υποστηρικτής της έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του στο ματς με τον Ιωνικό.

Μέχρι και πρόταση γάμου έγινε στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο. Δεκαεννέα χρόνια μετά, η Ένωση επέστρεψε στη Νέα Φιλαδέλφεια υποδεχόμενη τον Ιωνικό στην κατάμεστη «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena».

Και όπως ήταν αναμενόμενο, η λαχτάρα των φίλων της ΑΕΚ ήταν πολύ μεγάλη. Για έναν οπαδό των «κιτρινόμαυρων» ήταν και η τέλεια ευκαιρία να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Έτσι, στην ανάπαυλα του αγώνα, λοιπόν, και με το παιχνίδι να πηγαίνει εξαιρετικά, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, πήγε μπροστά από το πέταλο και ύψωσε μαζί με έναν φίλο του ένα πανό που έγραφε «Μαρία θα με παντρευτείς;».

Δείτε την εικόνα:

Πρόταση γάμου στο ΑΕΚ-Ιωνικός © Eurokinissi

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!