Άτυχος ξανά ο Κάρλος Ζέκα που υπέστη τελικά ρήξη χιαστού και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου εννιά μήνες.

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές εκτιμήσεις για τον Κάρλος Ζέκα που χτύπησε στο ματς της Κοπεγχάγης με την Άαρχους. Ο διεθνής άσος των Δανών υπέστη τελικά ξανά ρήξη χιαστούν και θα χρειαστεί να δουλέψει και να κάνει υπομονή για τους επόμενους εννιά μήνες, έτσι ώστε να επανέλθει στη δράση.

Ο Ζέκα μίλησε για τη νέα περιπέτεια και τα νέα εμπόδια που καλείται να αντιμετωπίσει:

«Φυσικά και είμαι στεναχωρημένος. Δούλεψα τόσο σκληρά για να επιστρέψω και έτσι είναι κάπως δύσκολο να ξεκινήσω από την αρχή. Τώρα δεν μπορώ να το αλλάξω και πρέπει να συγκεντρωθώ ώστε να αφήσω πίσω μου την απογοήτευση. Πρέπει να βοηθήσω την ομάδα εκτός γηπέδου και ξέρω πως θα τα πάει καλά και χωρίς εμένα. Θέλω να πω σε όλους ένα ‘ευχαριστώ’ για τις ευχές που έχω λάβει. Μου δίνουν δύναμη σε μία δύσκολη στιγμή».

Χωρίς να γίνει «μάντης κακών» ο προπονητής της Κοπεγχάγης, Γιάκομπ Νέεστρουπ, μίλησε για τον τραυματισμό του Ζέκα πριν ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα και έδειξε να είναι συγκλονισμένος από τη νέα ατυχία του ποδοσφαιριστή του:

«Δεν μπορώ ούτε και πρέπει να δώσω διάγνωση. Κι εμείς περιμένουμε τα νέα. Όμως όλοι μπορούν να δουν ότι είναι κάτι άσχημο. Όλη η ομάδα είναι επηρεασμένη από αυτό που συνέβη και σκεφτόμαστε τις συνέπειες για τον Κάρλος. Είναι τραγικό ένας τόσο σπουδαίος παίκτης και μια ακόμη πιο σπουδαία προσωπικότητα να παθαίνει έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό. Δίνει καθημερινά τα πάντα για την ομάδα, ειδικά σε δύσκολες περιόδους. Στα 33 του, υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό πέρσι και είναι δύσκολο να επιστρέψεις σε αυτή την ηλικία, αλλά χάρη στον χαρακτήρα του επέστρεψε στην ομάδα. Τον αγκάλιασα, αλλά δεν μιλήσαμε. Ήταν πολύ αναστατωμένος».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!