Ο Λουίς Σουάρεζ δεν μπορούσε να μην υπερασπιστεί τον κολλητό του φίλο, Λιονέλ Μέσι, σχετικά με τα περί του συμβολαίου του στη Μπαρτσελόνα.

Ο Λουίς Σουάρεζ υπερασπίστηκε τον Λιονέλ Μέσι σχετικά με τη διαμάχη γύρω από τις απαιτήσεις του Αργεντινού στο συμβόλαιό του με τη Μπαρτσελόνα.

Μιλώντας στη Marca, ο Σουάρεζ δήλωσε:

«Με διασκεδάζει όταν διαβάζω τέτοια πράγματα. Είναι κάτι πολύ φυσιολογικό σε κάθε παίκτη. Αν ελέγξετε τα συμβόλαια οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή της ελίτ, σε όλους θα βρείτε κάτι. Εγώ, για παράδειγμα, στην Ατλέτικο Μαδρίτης, είχα το δικό μου, στη Νασιονάλ επίσης.

»Γι’ αυτό όλη αυτή η κερδοσκοπία με διασκεδάζει. Στην πραγματικότητα, αυτό που έκανε ο Λέο ήταν να προσπαθήσει να κάνει τη ζωή του συλλόγου πιο εύκολη. Κι αυτό επειδή αφορούσε και την δική του και τη δική μου οικογένεια. Δεν μπορούσε να αφορά μόνο εμένα και εκείνον όχι».

Να θυμίσουμε πως ο Λουίς Σουάρεζ έφυγε από την Μπαρτσελόνα ένα χρόνο πριν από τον Μέσι, αφού δεν υπολογιζόταν από τον Ρόναλντ Κούμαν. Ο Σουάρεζ παραδέχτηκε ότι από σεβασμό θα χαιρετούσε τον Κούμαν αν συναντιόντουσαν κατ’ ιδίαν και ήλπιζε ότι ο Ολλανδός θα του έλεγε γιατί τον έδιωξε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!