Πληροφορίες στην Ισπανία αναφέρουν πως η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν έχει προτείνει στον Λιονέλ Μέσι επέκταση του συμβολαίου του.

Ολόκληρα σενάρια έχουν δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του Λιονέλ Μέσι. Το συμβόλαιό του λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο, ενώ υπάρχει δυνατότητα επέκτασης για μία σεζόν. Στην Μπαρτσελόνα, επιθυμούν την επιστροφή του, ενώ σχετικά δημοσιεύματα, ανέφεραν ότι ο Μέσι δεν θα κάνει χρήση αυτού του όρου και ο οικονομικός αντιπρόεδρος των «μπλαουγκράνα», επεσήμανε ότι ο καταλανικός σύλλογος, διαθέτει τα οικονομικά μέσα για να επαναφέρει τον καλύτερο παίκτη στην Ιστορία του.

Ωστόσο μία δήλωση του Λιονέλ Μέσι δεν πέρασε απαρατήρητη στη Γαλλία:

«Νιώθω καλά, πέρασα άσχημα στο παρελθόν, καθώς δεν κατάφερα να βρω τον εαυτό μου. Φέτος, είναι διαφορετικά, τόσο στα αποδυτήρια, όσο και στο παιχνίδι, νιώθω πολύ καλά και το χαίρομαι».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν χθες (29/9) οι διοικούντες της Παρί Σεν Ζερμέν, έχουν καταθέσει πρόταση για ανανέωση στον 35χρονο άσο, για μία σεζόν, συν έναν προαιρετικό χρόνο.

Πρόκειται, για ένα συμβόλαιο παρόμοιο με το τρέχον, καθώς προτείνονται οι ίδιες οικονομικές συνθήκες, δηλαδή ετήσιες απολαβές περίπου 30 εκατομμυρίων ευρώ, χρήματα που δεν μπορεί να διαθέσει η Μπαρτσελόνα.

Πλέον, ο Μέσι καλείται να αποφασίσει τι θα είναι καλύτερο για το μέλλον του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
loading...