Ο Κιλιάν Εμπαπέ είχε πράγματι ζητήσει να πωληθεί ο Νεϊμάρ πριν ξεκινήσει η σεζόν, όπως ακριβώς είχε διαρρεύσει στον γαλλικό Τύπο.

«Ο Εμπαπέ δεν θέλει τον Νεϊμάρ στην Παρί». «Ο Εμπαπέ ζήτησε να πωληθεί ο Νεϊμάρ». Αυτοί ήταν μερικοί μόνο από τους τίτλους που έφεραν τα πρωτοσέλιδα σε γαλλικά ΜΜΕ. Όλο το καλοκαίρι και ειδικότερα μετά την ανανέωση του Γάλλου αστέρα. Ίσχυαν όμως όλα αυτά; Όπως φαίνεται ναι.

Σύμφωνα με εσωτερικές πηγές, ο Γάλλος επιθετικός δεν μπορεί να τα βρει με τον Νεϊμάρ εδώ και δύο σεζόν, επειδή ο Βραζιλιάνος δεν είναι σοβαρός με τη δουλειά του. Ο Εμπαπέ υπέγραψε στην Παρί το καλοκαίρι και επέμενε ο σύλλογος να ξεφορτωθεί τον Βραζιλιάνο σταρ.

Η σύγκρουση μεταξύ των ποδοσφαιριστών εντάθηκε στην αρχή της φετινής σεζόν λόγω των ενεργειών των παικτών στο γήπεδο. Υπενθυμίζεται ότι ο Εμπαπέ είχε αρχικά ενοχληθεί από την αυξανόμενη επιρροή του Νεϊμάρ στην ομάδα. Ο Βραζιλιάνος, με τη σειρά του, πίστευε ότι ο Εμπαπέ ήταν πολύ εγωιστής εντός και εκτός γηπέδου.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, οι επιτυχίες της Παρί και η επιρροή του Μέσι στην ομάδα ηρέμησαν κάπως τα πνεύματα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!