Μαρσέλο Μπιέλσα και Μαρσέιγ είναι στα... μαχαίρια με τον Αργεντινό προπονητή να απαιτεί από τους Μασσαλούς 3 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Αργεντινός προπονητής Mαρσέλο Μπιέλσα διεκδικεί τρία εκατομμύρια ευρώ από τη Μαρσέιγ, από την οποία παραιτήθηκε τον Αύγουστο του 2015. Αυτό ανέφεραν οι δικηγόροι του σήμερα ενώπιον δικαστηρίου στη Μασσαλία, το οποίο θα λάβει την απόφασή του στις 27 Ιανουαρίου.

 Ο Μπιέλσα αποχώρησε -προς έκπληξη όλων- από τη Μαρσέιγ στις 8 Αυγούστου 2015, αμέσως μετά τον πρώτο αγώνα της σεζόν 2015/2016. Ο Αργεντινός προπονητής είχε εξηγήσει την απόφασή του ως μια διαφωνία μεταξύ του ίδιου και της διοίκησης του συλλόγου, γύρω από το συμβόλαιό του.

 Οι δικηγόροι του κατήγγειλαν «ένα σφάλμα» και μια «άδικη συμπεριφορά» της Μαρσέιγ σχετικά με το συμβόλαιό του. Όπως ανέφεραν, η διαμάχη αφορά μη τήρηση συμφωνίας με τον πρόεδρο του συλλόγου, Βενσάν Λαμπρούν σχετικά με αύξηση 25% των αποδοχών του Μπιέλσα μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης σεζόν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!