Τη δική του απάντηση στην ΑΕΚ έδωσε με έμμεσο τρόπο ο Βασίλης Τσιάρτας.

Τις τελευταίες ημέρες έγινε αρκετή κουβέντα για το θέμα της παρουσίας παλαίμαχων ποδοσφαιριστών στα εγκαίνια της «Αγια-Σοφιάς – Opap Arena». Όπως έγινε γνωστό, οι Στέλιος Μανωλάς, Τόνι Σαβέβσκι και Βασίλης Τσιάρτας δεν θα βρεθούν στην Οpap Arena, με τους δύο πρώτους να έχουν λάβει πρόσκληση από τους «κιτρινόμαυρους», αλλά ενημέρωσαν ότι δεν θα δώσουν το «παρών».

Ο Μανωλάς είπε ότι έχει υποχρεώσεις στη Νάξο. Αναφορικά με τον Σαβέβσκι, επίσης έλαβε πρόσκληση από την Ένωση, ωστόσο απάντησε ότι δεν πρόκειται να δώσει το «παρών». Ο Βασίλης Τσιάρτας δεν προσκλήθηκε. Έχει κριθεί ανεπιθύμητος λόγω των δημόσιων τοποθετήσεών του τον τελευταίο χρόνο, που τον έχουν φέρει σε κόντρα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Βασίλης Τσιάρτας: «Τρεις βραβεύσεις αναγνώρισης, εκτίμησης και σεβασμού από την ομάδα της Σεβίλλης»

Οι κατά καιρούς τοποθετήσεις του Βασίλη Τσιάρτα, σε συνδυασμό με πρόσφατες δηλώσεις του, είχαν ως αποτέλεσμα να μην προσκληθεί. Κάνοντας ανάρτηση στο instagram δημοσίευσε στιγμιότυπα από τιμές για την αγωνιστική παρουσία του στην Ισπανία, γράφοντας:

«Τρεις βραβεύσεις αναγνώρισης, εκτίμησης και σεβασμού από την ομάδα της Σεβίλλης».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!