Σύμφωνα με έγκυρο Ισπανό ρεπόρτερ, ο Φακούντο Καμπάτσο είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στη Ρεάλ.

Ισπανικά ρεπορτάζ δίνουν πιθανότητες στη Ρεάλ Μαδρίτης ώστε να κάνει την κίνησή της και να αποκτήσει τον Φακούντο Καμπάτσο που έμεινε ελεύθερος από τους Ντένβερ Νάγκετς.

Ο 31χρονος άσος ανήκε στους Μαδριλένους από το 2014 μέχρι το 2020 περνώντας ενδιάμεσα μια διετία (2015-2017) δανεικός στη Μούρθια. Με την «βασίλισσα» κατέκτησε τρία πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα, τέσσερα Σούπερ Καπ και δύο φορές την Ευρωλίγκα.

Ο Ισπανός ρεπόρτερ Καρλος Σάντσεθ Μπλας αναφέρει πως ο Καμπάτσο δεν θα βρει το συμβόλαιο που ψάχνει στο NBA και αυτό χρίζει τη Ρεάλ ως φαβορί για την απόκτησή του.

Θυμίζουμε πως ο Φακούντο Καμπάτσο δε βρίσκεται στο ρόστερ των Ντένβερ Νάγκετς λόγω… ύψους. Αυτή τουλάχιστον ήταν ο λόγος της αποχώρησής του σύμφωνα με τον GM των Νάγκετς.

Την περασμένη σεζόν είχε στο Ντένβερ 5,1 πόντους, 3,4 ασίστ, 1,8 ριμπάουντ και 1,1 κλεψίματα σε 18,2 λεπτά κατά μέσο όρο παίζοντας σε 65 ματς της regular season και σε τέσσερα των playoffs.

Η Ρεάλ έφερε πίσω στη Μαδρίτη και τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ. Αν επιστρέψει και ο Καμπάτσο θα ισχυροποιηθεί ακόμη πιο πολύ στη θέση «1».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!