Ο Ολυμπιακός έχει «κυκλώσει» τις περιπτώσεις των οι Τιμοτέ Κολοντζετζάκ, Βίκτορ Λαγουάρδια, Νίκολα Μαξίμοβιτς και Ελιακίμ Μανγκαλά.

Ο Ολυμπιακός κρατά «κλειστά χαρτιά» σχετικά με το θέμα του στόπερ. Υπάρχουν πληροφορίες που λένε πως ο Ολυμπιακός δεν θα προχωρήσει σε κάποια κίνηση αλλά από την άλλη υπάρχουν κάποια ονόματα που δεν περνούν απαρατήρητα.

Σε ό,τι αφορά στο κέντρο της άμυνας στα υπόψη του Ισπανού τεχνικού έχουν τεθεί τέσσερις παίκτες, με την προθεσμία πια να πιέζει, καθώς την Παρασκευή (30/9) πέφτει η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Πιο συγκεκριμένα έχουν ακουστεί τα ονόματα των Τιμοτέ Κολοντζετζάκ, Βίκτορ Λαγουάρδια, Νίκολα Μαξίμοβιτς και Ελιακίμ Μανγκαλά.

Ο Κολοντζετζάκ είναι 31 ετών, Γάλλος και διαθέτει πολωνικό διαβατήριο. Είναι αριστεροπόδαρος και μπορεί να αγωνιστεί, τόσο ως στόπερ όσο και ως αριστερός μπακ.

Ο Λαγουάρδια είναι 32 ετών, Ισπανός και υπήρξε επί σειρά ετών αρχηγός της Αλαβές από την οποία αποχώρησε το καλοκαίρι έπειτα από τον υποβιβασμό της.

Ο Μαξίμοβιτς είναι 30 ετών, Σέρβος με θητεία τα τελευταία χρόνια στα ιταλικά γήπεδα και το περασμένο καλοκαίρι αποχώρησε από την Τζένοα.

Ο Μανγκαλά είναι 31 ετών, Γάλλος με βελγικό διαβατήριο και αποχώρησε από την Σεντ Ετιέν τον περασμένο Μάιο.

Αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής, ο Ολυμπιακός δεν θα προχωρήσει σε μεταγραφή στόπερ. Πάντοτε πρέπει να κρατάμε «μικρό καλάθι», γιατί όσο είναι ανοικτή η αγορά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Τι συμβαίνει με τα υπόλοιπα θέματα;

Ο Τσέχος γκολκίπερ, Τόμας Βατσλίκ, χτύπησε στον δεξί ώμο και αντικαταστάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Ελβετία το βράδυ της Τρίτης (27), έρχεται το απόγευμα της Τετάρτης στην Αθήνα (28/9) και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η κατάστασή του.

Το μέγεθος της ζημιάς θα κρίνει αν ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην απόκτηση τερματοφύλακα ή όχι. Ο Πασχαλάκης περιμένει στο ακουστικό του μήπως τελικά τον καλέσουν από τον Ολυμπιακό. Μέσα στην ημέρα θα φανούν περισσότερα για τις διαθέσεις των ερυθρόλευκων στο συγκεκριμένο θέμα.

Ακόμα, με τον Κασάμι όλα είναι συμφωνημένα και είναι με το στυλό στο χέρι, αλλά προφανώς υπάρχουν επιφυλάξεις…

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!