Ο Νίκολα Γιόκιτς είναι ερωτευμένος με τους Ντένβερ Νάγκετς και ο ίδιος αποκάλυψε πως θέλει να γίνει ο Τιμ Ντάνκαν της ομάδας του.

Την επαγγελματική… αφοσίωση του Τιμ Ντάνκαν θέλει να μιμηθεί ο δύο φορές MVP του ΝΒΑ, Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος ευελπιστεί να περάσει όλη την καριέρα του «πιστός» στους Ντένβερ Νάγκετς

«Θέλω να γίνω ο Τιμ Ντάνκαν των Ντένβερ Νάγκετς, αλλά πρέπει να κερδίσω μερικά πρωταθλήματα για να γίνω», είπε ο σέντερ στους εκπροσώπους του Τύπου κατά τη διάρκεια της media day των Νάγκετς, προσθέτοντας: «Μου αρέσει η πόλη. Μου αρέσει η οργάνωση. Μου αρέσουν οι άνθρωποι. Μου αρέσει πολύ εδώ… Δεν θέλω να αλλάξω τίποτα».

Ο 27χρονος θα εισέλθει στην όγδοη σεζόν του από τότε που εντάχθηκε στους Νάγκετς ως επιλογή δεύτερου γύρου το 2014.

Ο Σέρβος σταρ κέρδισε το δεύτερο σερί βραβείο του MVP το 2021-22, έχοντας κατά μέσο όρο 27,1 πόντους, 13,8 ριμπάουντ και 7,9 ασίστ ανά παιχνίδι με 19 τριπλ-νταμπλ, ενώ επιβεβαίωσε τη δέσμευσή του στους Νάγκετς αυτό το καλοκαίρι υπογράφοντας ένα συμβόλαιο ρεκόρ (πενταετής επέκταση), ύψους 264 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο θα τον κρατήσει στην ομάδα μέχρι και τη σεζόν 2026-27. 

Ενημερωτικά, ο Τιμ Ντάνκαν, τον οποίο θέλει να μιμηθεί ο Γιόκιτς, υπήρξε Νο. 1 στη γενική επιλογή από το Σαν Αντόνιο το 1997 και έπαιξε ολόκληρη την 19χρονη καριέρα του στους Σπερς, κατακτώντας μαζί τους πέντε πρωταθλήματα ΝΒΑ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!