Η Λίβερπουλ τα παίζει όλα για όλα για να κάνει δικό της τον Τζουντ Μπέλινγχαμ και δίνει μέχρι και έμψυχο αντάλλαγμα στη Ντόρτμουντ.

Η διοίκηση της Ντόρτμουντ ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτεται να παραχωρήσει τον Τζουντ Μπέλινγχαμ. Ωστόσο, η Λίβερπουλ επιμένει για την απόκτηση του. Ο 19χρονος Αγγλος διεθνής μέσος έχει καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και να κάνει μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του. 

Ωστόσο η Μπορούσια ξεκαθάρισε πως ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής δεν πωλείται και θα μείνει στην ομάδα τουλάχιστον για δύο ακόμη χρόνια. Αυτό επιβεβαίωσε σχετικά ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Σεμπάστιαν Κελ. 

Πάντως σύμφωνα με ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας «Bild» ο Γιούργκεν Κλοπ επιμένει για τον νεαρό άσο. Μάλιστα, έχει εισηγηθεί στη διοίκηση να συνεχίσει τις επαφές ώστε να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο. Η Λίβερπουλ φαίνεται να προσφέρει στη διοίκηση της Μπορούσια και τον Ναμπί Κεϊτά, ως αντάλλαγμα, συν 20 εκατ, ευρώ. Όλα αυτά σε «πακέτο» για να την πείσει να της παραχωρήσει τον νεαρό Αγγλο μέσο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!