Η Ντόρτμουντ απάντησε επιτέλους σε όλους τους μνηστήρες που θέλουν τον Τζουντ Μπέλινγχαμ, βγάζοντας το... κοστολόγιό του.

Ο Τζουντ Μπέλινγχαμ θα μπορούσε να φύγει από την Μπορούσια Ντόρτμουντ για μόλις 83 εκατομμύρια λίρες το επόμενο καλοκαίρι.  Μόνο, όμως, αν το ποσό καταβληθεί εφάπαξ. Και η Μάντσεστερ Σίτι είναι πεπεισμένη ότι θα κερδίσει τη μάχη με τους άλλους μεγάλους και θα τον φέρει στην Αγγλία. Αυτό, τουλάχιστον, γράφει η αγγλική εφημερίδα Sun.

Η Λίβερπουλ, από την πλευρά της, έχει επιδείξει μακροχρόνιο ενδιαφέρον για τον μέσο των «Τριών Λιονταριών. Μάλιστα, πίστευε ότι ήταν φαβορί για την απόκτησή του. Από την άλλη η Τσέλσι δεν πρόκειται να τα παρατήσει εύκολα, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα τον λάτρευε στο «Ολντ Τράφορντ». Ωστόσο, ξέρει ότι χρειάζεται να τερματίσει στην πρώτη τετράδα για να έχει ελπίδες.

Υπάρχουν ενδείξεις ότι η Ντόρτμουντ θέλει πάνω από 130 εκατομμύρια λίρες για τον Άγγλο διεθνή άσο. Ωστόσο, πηγές ισχυρίζονται ότι η πραγματική τιμή θα μπορούσε να είναι σχεδόν 50 εκατομμύρια λιγότερο. Αρκεί, βέβαια, η εξόφληση σε μία δόση.

Ο Χάαλαντ καλεί τον Μπέλινγχαμ στη Σίτι; Ντόρτμουντ 

Η Σίτι βρίσκεται σίγουρα στην καλύτερη θέση για να το κάνει αυτό. Κι αυτό, καθώς εκτός των άλλων προσφέρει την ευκαιρία να ξαναβρεί τον παλιό συμπαίκτη του στη Ντόρτμουντ, Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο 19χρονος Μπέλινγχαμ είναι μεγάλος φίλος με τον Χάαλαντ και ο Νορβηγός του είπε πόσο πολύ απολαμβάνει τη ζωή στη νέα του ομάδα. Όταν η Σίτι υπέγραψε τον Κάλβιν Φίλιπς το καλοκαίρι, υπήρχε η αίσθηση ότι η άφιξή του σήμαινε πως θα αποχωρούσε από τη διεκδίκηση του άσου της Ντόρτμουντ.

Ωστόσο, οι «Πολίτες» παραμένουν στο κυνήγι άλλου ενός μέσου κορυφαίου επιπέδου. Αυτό διότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον πιστεύει τόσο πολύ, ώστε να εκτιμά ότι ο Μπέλινγχαμ θα μπορούσε τελικά να γίνει ο διάδοχος του Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Ο Βέλγος είναι πια στα τριάντα του. Ο Ιλκάι Γκιντογκάν βρίσκεται στους τελευταίους 10 μήνες του συμβολαίου του με τη Σίτι. Και φυσικά το μακροπρόθεσμο μέλλον του Μπερνάρντο Σίλβα στο «Έτιχαντ» δεν είναι καθόλου σίγουρο.

Ο Μπέλινγχαμ έχει ακόμη τρία χρόνια στο συμβόλαιό του. Συμβόλαιο, που σε αντίθεση με του Χάαλαντ, δεν περιέχει ρήτρα αποδέσμευσης. Κι όλα αυτά ενώ αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της μεταγραφικής αγοράς.

Η Σίτι έχει καλές σχέσεις με την Ντόρτμουντ, αφού πρόσφατα υπέγραψε τον κεντρικό αμυντικό Μάνουελ Ακάντζι από τους Σουηβούς, καθώς και τους Χάαλαντ και Γκιντογκάν.

Οι Γερμανοί, από την πλευρά τους, ρώτησαν το καλοκαίρι για την απόκτηση του νεαρού Λίαμ Ντέλαπ της Μάντσεστερ Σίτι με τη μορφή δανεισμού, προτού αυτός ενταχθεί στη Στόουκ για τη σεζόν, κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει άλλο ένα διαπραγματευτικό χαρτί.