Ο Κακά μίλησε για το πέρασμά του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως η καλύτερή του ανάμνηση από την ομάδα ήταν η μέρα που έφυγε.

Όλοι γνωρίζαμε πως ο Κακά δεν πέρασε και τις καλύτερες του μέρες στη Μαδρίτη. Πολλές φορές δεν ήθελε να μιλά καθόλου γι’ αυτές τις σεζόν. Υπάρχουν στιγμές που πιστεύει πως αυτή του η απόφαση «γκρέμισε» και την καριέρα του.

Ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη Γερμανία για να λάβει μέρος στον Μαραθώνιο του Βερολίνου και στο πλαίσιο της συμμετοχής του, μίλησε στη Marca για το παρελθόν του στη «βασίλισσα της Ευρώπης» και όχι μόνο.

Σε ερώτηση για την καλύτερή του ανάμνηση από την ομάδα, η απάντηση που δίνει επιβεβαιώνει όλο και περισσότερο τα παραπάνω…

«Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά προτιμώ την ημέρα που επιβεβαιώθηκε ότι έφυγα, γιατί μίλησα με τον Πέρεθ και μου είπε ότι με έβλεπαν ως έναν εξαιρετικό επαγγελματία που είχε κάνει ό,τι ήταν δυνατό για να πετύχει σπουδαία αποτελέσματα στη Μαδρίτη, αλλά οι τραυματισμοί και τα λίγα λεπτά που μου έδωσε ο προπονητής δεν το επέτρεψαν. Ήταν μεγάλη ικανοποίηση γιατί ένιωσα ότι οι πόρτες του συλλόγου ήταν ανοιχτές για εμένα. Γι’ αυτό δεν θα με ακούσετε ποτέ να μιλάω άσχημα για τη Ρεάλ ή τον Ζοσέ Μουρίνιο. Μάλιστα, όταν συνάντησα τον Φλορεντίνο στον τελικό του Champions League στο Παρίσι φέτος, αγκαλιαστήκαμε».

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Μαδρίτη ο Κακά πέτυχε σε 120 συμμετοχές, 29 γκολ και 39 ασίστ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!