Ο Άτσο Πέτροβιτς ανέλαβε καθήκοντα αθλητικού διευθυντή στην ομοσπονδία μπάσκετ της Κροατίας.

Επιστροφή στην εθνική Κροατίας για τον Άτσο Πέτροβιτς. Ο αδερφός του αδικοχαμένου Ντράζεν ανέλαβε τη θέση του αθλητικού διευθυντή στην ομάδα μπάσκετ της Κροατίας.

Για τον Πέτροβιτς δεν θα είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνει κάποια θέση στην Κροατία. Μην ξεχνάμε πως έχει διατελέσει προπονητής για τρεις διαφορετικές θητείες, ενώ έχει επίσης δουλέψει στους πάγκους Βοσνίας και Βραζιλίας.

Η Κροατία δεν πραγματοποίησε καλή πορεία στο Eurobasket και βρίσκεται σε μία διαδικασία ανασυγκρότησης σε όλους τους τομείς.

Ο Άτσο Πέτροβιτς παρακολουθούσε στενά το Eurobasket και την πορεία της Κροατίας. Μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter σχολίαζε αρκετά συχνά τα όσα συνέβαιναν και από την κριτική του δεν είχε ξεφύγει η Εθνική μας ομάδα και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Πιο συγκεκριμένα ο νυν αθλητικός διευθυντής της Κροατίας είχε γράψει:

«Και τώρα κάτι για τη διαιτησία, γιατί όταν χάνεις έχεις το δικαίωμα να είσαι εκνευρισμένος. Πριν το κάρφωμα του Γιάννη για το +4, δεν σπρώχνει τον Χεζόνια; Και στο +4, πάλι ο Γιάννης, κατά τη γνώμη μου κάνει βήματα πριν κάνει ντρίμπλα και φτάσει στο καλάθι και φάουλ για το +7».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!