Η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχει διαγράψει δια παντός τον Ζεράρ Πικέ και έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του.

Ο Ζεράρ Πικέ όπως όλα δείχνουν θα… αποχαιρετίσει το προσεχές καλοκαίρι την Μπαρτσελόνα. Δύσκολα θα καλύψει το 35% των συμμετοχών στα ματς των «μπλαουγκράνα» που απαιτούνται βάσει του συμβολαίου του, προκειμένου να «ενεργοποιηθεί» και η σεζόν 2023/24.

Ο πολύπειρος στόπερ, είναι ξεκάθαρα εκτός των πλάνων του Τσάβι Ερνάντες, έχοντας αγωνιστεί μόλις σε έναν απ’ τους 8 επίσημους αγώνες που έχει δώσει ως τώρα στη σεζόν η «Μπάρτσα». Έτσι, βρίσκεται στην 20ή θέση του ρόστερ της καταλανικής ομάδας από πλευράς αγωνιστικών λεπτών.

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα έχουν ήδη εντοπίσει τον «διάδοχό» του στο κέντρο της άμυνας των «μπλαουγκράνα». Έχουν εστιάσει στον Ίνιγο Μαρτίνεθ της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο Βάσκος αμυντικός έχει συμβόλαιο έως το 2024, αλλά δεν σκοπεύει να το επεκτείνει, με τα ισπανικά ΜΜΕ να θεωρούν δεδομένο πως θα υπάρξει επίσημη πρόταση από την ομάδα της Βαρκελώνης για την απόκτησή του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!