Ο Ζεράρ Πικέ ενημερώθηκε από τον Τσάβι πως δεν υπολογίζεται αλλά ο ίδιος δεν φαίνεται να το κουνάει από τη Μπαρτσελόνα.

Ο Ζεράρ Πικέ φαίνεται πως δεν πήρε και πολύ θετικά το «ραπόρτο» αποχώρησης που του έδωσε ο Τσάβι. Ο Ισπανός αμυντικός ενημερώθηκε από τον Τσάβι πως η νέα σεζόν δεν θα τον βρει μέσα στα κύρια πλάνα του προπονητή του. Ο ίδιος, όμως, όχι μόνο δεν σκέφτεται να αποχωρήσει αλλά έστειλε και ηχηρό μήνυμα για τη διάθεσή του να διεκδικήσει φανέλα βασικού.

Η ενδεχόμενη αποχώρησή του από τη Μπαρτσελόνα, θα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Κι αυτό διότι είχε προηγηθεί το επεισοδιακό διαζύγιο με τη Σακίρα μετά από 12 χρόνια γάμου αλλά και οι τριβές στην ομάδα. Άλλωστε, η γυναίκα «πέτρα του σκανδάλου» είναι η μητέρα του συμπαίκτη του, Γκάβι.

Όλα αυτά οδήγησαν, λοιπόν, στο τελεσίγραφο του Τσάβι πως δεν τον υπολογίζει στην ομάδα. Αντ’ αυτού θέλει να επενδύσει σε έναν νεότερο αμυντικό κορυφαίου επιπέδου, στον οποίο θα επενδύσει η ομάδα. Ο Πικέ όμως δεν το κουνάει από τη Μπαρτσελόνα. Και γι’ αυτό έστειλε ηχηρό μήνυμα στον Λαπόρτα.

«Πηγαίνετε και φέρτε τον καλύτερο κεντρικό αμυντικό στον κόσμο και θα είναι αντικαταστάτης μου», φαίνεται να έχει πει ο Πικέ στον Λαπόρτα. Να θυμίσουμε πως ο Πικέ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 στη Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, η διοίκηση του χρωστάει και ένα ποσό της τάξης των 40 εκατομμυρίων ευρώ που δεν έχει διευθετηθεί ακόμα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τι περιμένεις;