Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της Αργεντινής, ο Πάουλο Ντιμπάλα μίλησε για την Ρόμα, τον Μουρίνιο, τα δύσκολα χρόνια στη Γιουβέντους αλλά και την Εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα κάνει μία νέα αρχή στη Ρόμα. Ο Αργεντινός μίλησε εκτενώς στο ESPN της Αργεντινής και παρουσίασε τον τρόπο με τον οποίο τον προσέγγισε ο Ζοζέ Μουρίνιο, τα δύσκολα χρόνια στη Γιουβέντους αλλά και το πως αισθάνεται στη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάουλο Ντιμπάλα:

Για τις ενοχλήσεις που είχε και δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Αταλάντα:

«Την Κυριακή είχα κάποια κούραση, ένιωθα ότι δεν ήμουν 100% και οι γιατροί το ήξεραν αυτό. Ήταν απαραίτητο να παραλείψω ένα παιχνίδι αντί να χάσω έναν μήνα. Κατάλαβαν ότι, ευτυχώς τότε τα αποτελέσματα των εξετάσεων πήγαν καλά.

Όταν έρχεται το Παγκόσμιο Κύπελλο, πάντα θέλεις να πας στην εθνική ομάδα, δεν ήθελα να το χάσω. Όλοι δουλεύουμε για να πάμε στο Μουντιάλ, μετά θα κάνει τη λίστα ο προπονητής.

Ως Αργεντινός υπάρχει πάντα η γοητεία να θέλεις να πας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Προσωπικά θα δουλέψω με τον ίδιο τρόπο, δίνοντας τα πάντα με τον σύλλογό μου για να με δει ο προπονητής και να μπορεί να βασιστεί σε εμένα».

Για το αν νιώθει σημαντικός στην Ρόμα:

«Ναι, τα τελευταία χρόνια στη Γιουβέντους δεν ήταν εύκολα, μια αλλαγή μου έκανε καλό. Μου τηλεφώνησε ο Μουρίνιο και σε λίγα λεπτά το αποφάσισα. Αυτός όπως και ο διευθυντής μου μίλησαν για το έργο και την επιθυμία να συνεχίσουμε να κερδίζουμε όπως έκαναν πέρυσι.

Το να είμαι πρωταγωνιστής σε μια τέτοια ομάδα με βοηθάει πολύ. Το καλωσόρισμα των οπαδών; Ήταν ασυνήθιστο. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο είσαι με τους συμπαίκτες σου, εκεί ήμουν μόνος.

Δεν μου είχε ξανασυμβεί ποτέ. Οι οπαδοί της Ρόμα είναι παρόμοιοι με τους Αργεντινούς οπαδούς όσον αφορά το πάθος. Διαφορετικό από το περιβάλλον της Γιουβέντους, περισσότερο σαν το αργεντίνικο. Έχουν μια όμορφη τρέλα, νιώθω αυτή τη στοργή, γι’ αυτούς η Ρόμα έρχεται πρώτα από την οικογένεια. Ζουν το ποδόσφαιρο όπως εμείς».

Τέλος, αποκάλυψε ένα σκηνικό που είχε συμβεί στο παρελθόν μεταξύ του ίδιου και του Ζοζέ Μουρίνιο και αποτέλεσε την αφορμή ώστε να συνεργαστούν στη Ρόμα:

«Στη Ρώμη με τη Γιουβέντους νικούσαμε 4-3 και ο προπονητής με αποθέωσε. Ο Μουρίνιο ανέβηκε στον πάγκο για να με χαιρετήσει και είπε: ”Είσαι φαινόμενο”. Αυτό το σκηνικό έχει μείνει στο μυαλό μου, αλλά δεν μπορούσα να ξέρω τι θα γινόταν με την ανανέωση στη Γιουβέντους.

Όταν με πήρε τηλέφωνο την πρώτη φορά, με ρώτησε αν θυμόμουν εκείνη τη στιγμή. Είπα: ”Φυσικά, πώς θα μπορούσα να ξεχάσω. Ήταν τιμή”. Τότε είπε: ”Λοιπόν, τώρα πρέπει να το κάνεις για μένα”. Μου τηλεφώνησε και τις επόμενες μέρες και ήταν εύκολο να αποφασίσω.

Η συνεργασία μαζί του είναι εύκολη. Μαζί του μιλάω για τα πάντα, ξέρει όλους τους παίκτες, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Έχει μια ομάδα ανθρώπων που δουλεύουν πολύ καλά. Αυτό που με εξέπληξε στον Μουρίνιο είναι η ταπεινότητα που έχει, αντιμετωπίζει όλους το ίδιο.

Μερικές φορές μπορεί να δώσει μια διαφορετική εικόνα για αυτό που βλέπετε στο γήπεδο. Μετά τον είδα κι εγώ θυμωμένο…. Είμαι πολύ χαρούμενος στη Ρόμα, όταν είσαι χαρούμενος είναι πιο εύκολο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!