Η Ρέτζιο Εμίλια ανακοίνωσε την μεταγραφή του Ματέους Πονίτκα στον Παναθηναϊκό, ολοκληρώνοντας και επίσημα το «deal» μεταξύ των δύο πλευρών.

Η μεταγραφή ολοκληρώθηκε! Ο Ματέους Πονίτκα αποτελεί παίκτη του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2022-23, κάτι που έκανε γνωστό η ιταλική ομάδα.

Ο Πολωνός ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του Eurobasket 2022 με την Εθνική Ομάδα της χώρας του και τράβηξε τα βλέμματα αρκετών ομάδων, μεταξύ των οποίων και ο Παναθηναϊκός.

Ο Πονίτκα είχε υπογράψει στη Ρέτζιο Εμίλια στην Ιταλία, αλλά η προοπτική της Euroleague είναι αρκετή για να «πιέσει» για την αποδέσμευσή του από την ομάδα.

Έτσι, θα φορέσει άμεσα τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος καθώς ολοκληρώθηκε το deal μεταξύ των δύο ομάδων. Μάλιστα η Ρέτζιο Εμίλια ανακοίνωσε πρώτη τη μεταγραφή του Πονίτκα στον Παναθηναϊκό και απομένει το τυπικό του πράγματος και από την ελληνική ομάδα.

Παρακάτω ακολουθεί και η ανακοίνωση της Ρέτζιο Εμίλια:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!