Φέντερερ, Τζόκοβιτς, Τσιτσιπάς φόρεσαν τα κουστούμια τους και έκαναν κρουαζιέρα στον Τάμεση λίγο πριν το Laver Cup.

Το Laver Cup 2022 συγκεντρώνει κάθε χρόνο τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου τένις. Φέτος, ωστόσο, θα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς θα είναι το τελευταίο επίσημο τουρνουά του Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ελβετός θρύλος ανακοίνωσε πως μετά το τέλος του Laver Cup θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Λίγο πριν πιάσουν τις ρακέτες στα χέρια τους, οι τενίστες που συμμετέχουν στο τουρνουά βρέθηκαν στους δρόμους του Λονδίνου. Και μάλιστα, με επίσημη ενδυμασία αφού ήταν όλοι… κουστουμαρισμένοι.

Στέφανος Τσιτσιπάς, Κάσπερ Ρούντ, Ματέο Μπερετίνι, Άντι Μάρεϊ, Νόβακ Τζόκοβιτς και Κάμερον Νόρι δεν έχασαν την ευκαιρία να βγάλουν μία selfie όλοι μαζί στο Λονδίνο με τον Ρότζερ Φέντερερ, λίγο πριν το «αντίο» του στα γήπεδα.

Δείτε την ανάρτηση του Ρότζερ Φέντερερ:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roger Federer (@rogerfederer)

Από την φωτογραφία λείπει ο επίσης θρύλος του τένις, Ράφα Ναδάλ. Κι αυτό γιατί την Τρίτη εγκαινίασε ένα νέο μάθημα στο αθλητικό πανεπιστήμιο Universidad Alfonso X Rafa Nadal και βραβεύτηκε από τον βασιλιά της Ισπανίας, κάτι που τον ανάγκασε να μείνει στην πατρίδα του.

Φέντερερ, Τζόκοβιτς, Τσιτσιπάς φόρεσαν κουστούμια και έκαναν κρουαζιέρα στον Τάμεση

Ως είθισται, πριν την έναρξη του Laver Cup, οι τενίστες που συμμετέχουν τόσο στο μονό όσο και στο διπλό, απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης. Φέτος, φόρεσαν τα κουστούμια τους και πέρασαν το απόγευμά τους με κρουαζιέρα στον Τάμεση.