Ο Ρότζερ Φέντερερ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη δράση με ανάρτηση στα social media.

Τέλος εποχής για τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ελβετός τενίστας ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τη δράση σε ηλικία 41 ετών. Ο θρύλος του τένις, με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media, γνωστοποίησε ότι σταματάει το τένις, αφού πρώτα δώσει μια τελευταία μάχη στο Laver Cup του Λονδίνου την επόμενη εβδομάδα (23-25 Σεπτεμβρίου).

Ο Φέντερερ στο συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμά του εξέφρασε πως είναι ευλογημένος που είχε αυτό το ταλέντο στο τένις, ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους που ήταν στο πλευρό του και ειδικότερα την οικογένειά του.

Το να μιλήσουμε για τα κατορθώματα του Ρότζερ Φέντερερ είναι περιττό. Έχει κατακτήσει συνολικά 20 τουρνουά grand slams. Συνολικά κατέκτησε οκτώ φορές το Wimbledon, όντας ο πολυνίκης του συγκεκριμένου τουρνουά, έξι φορές το Australian Open, πέντε το US Open και μια το Roland Garros.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!