Μεγάλη δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις της Νις, για το Δανό τερματοφύλακα Κάσπερ Σμάιχελ.

Δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο η θητεία του Κάσπερ Σμάιχελ στη Νις. Σύμφωνα με το γαλλικό μέσο RMC Sport, υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του Δανού, για λόγους που έχουν να κάνουν με την αγωνιστική του κατάσταση αλλά και την εξωγηπεδική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα το γαλλικό μέσο αναφέρει πως ο Σμάιχελ δεν συμμορφώνεται με βασικούς κανονισμούς, όπως τις υποχρεωτικές μέρες ξεκούρασης ή την ώρα προσέλευσης στις ομαδικές συναντήσεις. Η συμπεριφορά του αλλά και η κακή του φυσική κατάσταση έχουν προκαλέσει έντονους προβληματισμούς στην ομάδα. Μάλιστα, πολλοί τον θεωρούν ως κύριο υπεύθυνο για το κακό ξεκίνημα του συλλόγου (μόλις δύο νίκες σε οχτώ αγωνιστικές).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Κάσπερ Σμάιχελ