Ο Φάνης Χριστοδούλου μίλησε για τη νέα προσπάθεια που γίνεται στον Πανιώνιο και πως θα σταθεί δίπλα στην ομάδα ώστε να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Έτοιμος να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί ώστε ο Πανιώνιος να βρεθεί ξανά εκεί που ανήκει εμφανίστηκε ο Φάνης Χριστοδούλου. Ο «Μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ μίλησε για τη νέα σημαντική προσπάθεια που γίνεται στους «κυανέρυρθους», με μπροστάρηδες στο διοικητικό σχήμα τους Θοδωρή Μικρόπουλο και Παναγιώτη Ηλιάδη. Ακόμα ανέφερε πως ο Πανιώνιος βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε χαμηλές κατηγορίες εξαιτίας κάποιον ασόβαρων που βρίσκονταν σε προηγούμενες διοικήσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φάνη Χριστοδούλου:

«Μετά από πολλά χρόνια ήρθα στον Πανιώνιο για να βοηθήσω όσο μπορώ. Και το έκανα αυτό γιατί ήρθαν στην Πάρο να με δουν οι Θοδωρής Μικρόπουλος και Παναγιώτης Ηλιάδης. Δύο άνθρωποι με όραμα για την ομάδα. Μέχρι σήμερα κανείς άλλος δεν ασχολήθηκε με εμένα όλα αυτά τα χρόνια. Είχα πρόταση και παλιότερα για να μπω στην ομάδα, αλλά ευτυχώς δεν την αποδέχτηκα. Ήταν ασόβαροι οι προηγούμενοι και εκείνοι έφεραν εδώ τον Πανιώνιο. Ήρθαν για να κερδίσουν και όχι για να βοηθήσουν τον Πανιώνιο. Θέλω από την πλευρά μου να βοηθήσω όσο μπορώ».

Αναλυτικά το ρόστερ του Πανιωνίου στη Β’ Εθνική:

Χρήστος Σκάνδαλος
Γιώργος Παπαδιονυσίου
Αλέξανδρος Λάζαρης
Στάθης Παπαδιονυσίου
Τάσος Αντωνάκης
Γιάννης Σαχπατζίδης
Αντώνης Μάντζαρης
Γιώργος Σταθόπουλος
Στέλιος Χάλαρης
Σάββας Τζουγκαράκης
Κυριάκος Κολσούζογλου
Δημήτρης Βεργίνης

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!