Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει στόχο τον Ματέους Πονίτκα θέλοντας να ενισχύσει την περιφέρεια του.

«Ένα βήμα» πριν την απόκτηση του Ματέους Πονίτκα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Ο Πολωνός ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του Eurobasket 2022 με την Εθνική Ομάδα της χώρας του και τράβηξε τα βλέμματα αρκετών ομάδων, μεταξύ των οποίων και ο Παναθηναϊκός.

Ο Πολωνός είχε υπογράψει στη Ρέτζιο Εμίλια στην Ιταλία, αλλά η προοπτική της Euroleague είναι αρκετή για να «πιέσει» για την αποδέσμευσή του από την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του φαίνεται ότι ψάχνει λύση για την απόκτηση του Πονίτκα και γνωστός Ιταλός ρεπόρτερ αναφέρει ότι είναι πια το φαβορί για τον κάνει δικό του.

Τα φιλικά έδειξαν πρόβλημα στη δημιουργία και στην εκτέλεση για τον Παναθηναϊκό που, ανεξάρτητα από την υπόθεση στη θέση 4, θέλει να προσθέσει δύναμη, δημιουργία και ποιότητα στις θέσεις 2-3.

Ο Ματέους Πονίτκα μπορεί να δώσει τις απαραίτητες λύσεις στο συγκριμένο τομέα ωστόσο το αγκάθι είναι το συμβόλαιο με το οποίο δεσμεύεται με τη Ρέτζιο Εμίλια. Παρόλα αυτά φαίνεται πως έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και όλα δείχνουν ότι την προσεχή σεζόν θα φοράει τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!