Ο Ορελιέν Τσουαμενί, ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, αποκάλυψε ποια φράση του Κόμπι Μπράιαντ αποτελεί την έμπνευσή του.

Ένας μύθος του μπάσκετ και μία φράση του και όχι κάποιος θρύλος του ποδοσφαίρου αποτελεί έμπνευση για τον 22χρονο Γάλλο διεθνή μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Ορελιέν Τσουαμενί.

«Η δουλειά δεν τελείωσε», η διάσημη φράση του Κόμπι Μπράιαντ, ως απάντηση σε ερώτηση δημοσιογράφου, όταν οι Λέικερς έκαναν το 2-0 στους τελικούς του 2009 στο NBA, αποτελεί οδηγό για τον Τσουαμενί, που «μετακόμισε» το καλοκαίρι στη Ρεάλ Μαδρίτης από τη Μονακό με το ποσό-ρεκόρ της καλοκαιρινής μεταγραφικής αγοράς των 80 εκατομμυρίων ευρώ.

Τότε ήταν μόλις 9 ετών, αλλά, όπως αναφέρει σε σχετική ανάλυσή της η ισπανική εφημερίδα Marca, αυτή η φράση… του κόλλησε. Μία φράση που έμεινε στην ιστορία και εξακολουθεί να είναι χαραγμένη στο Staples Center.

Έτσι κι αλλιώς, το NBA είναι πράγματι ένα πάθος για τον Τσουαμενί: «Βλέπω βίντεο του Κόμπι Μπράιαντ, του Μάικλ Τζόρνταν. Είναι θρύλοι του αθλήματος. Δεν μπορούμε να ξεκουραστούμε για μια στιγμή. Η καθημερινότητά μου είναι πάντα να δουλεύω στο μέγιστο και να βελτιώνομαι» είχε πει την ημέρα της παρουσίασής του.

Πάντως, ο Τσουαμενί έχει φροντίσει ήδη η αποχώρηση του Κασεμίρο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να γίνει χωρίς… θόρυβο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!