Χωρίς τον Καρίμ Μπενζεμά θα παραταχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης στο σημερινό ντέρμπι απέναντι στην Ατλετικό Μαδρίτης.

Χωρίς τον Καρίμ Μπενζεμά θα παραταχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης στο αποψινό ντέρμπι κόντρα στην Ατλέτικο στο «Μετροπολιτάνο».

Ο 34χρονος αστέρας δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε το Σάββατο, με αποτέλεσμα να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή της «Βασίλισσας». Η επάνοδός του στους αγωνιστικούς χώρους αναμένεται μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων. Αυτό θα είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι από το οποίο απουσιάζει ο Καρίμ Μπενζεμά.

Φυσικά και η Ατλέτικο έχει τις δικές τις σοβαρές απουσίες ωστόσο μετρά και μία επιστροφή. Απών από το παιχνίδι θα είναι οι Λεμάρ και Ρεγκιλόν, όπως επίσης και οι Σάβιτς, Χιμένεθ, που δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους. Ωστόσο, ο Γιαν Όμπλακ δεν γινόταν να χάσει αυτό το ντέρμπι και λογικά θα βρεθεί και στο αρχικό σχήμα της ομάδας του Τσόλο Σιμεόνε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!