Ο Αντρέι Σεβτσένκο έδωσε στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ένα περιβραχιόνιο στα χρώματα της Ουκρανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Αντρέι Σεβτσένκο, θρύλος του Ουκρανού ποδοσφαίρου και πρώην προπονητής -μεταξύ άλλων- και της εθνικής ομάδας της χώρας του, χάρισε στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ένα περιβραχιόνιο αρχηγού με τα χρώματα της Ουκρανίας και του ζήτησε να το φορέσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου.

Ο 45χρονος παλαίμαχος επιθετικός της Ντιναμό Κιέβου, της Μίλαν και της Τσέλσι έδειξε έτσι την ευγνωμοσύνη τη δική του και των συμπατριωτών του προς τον αρχηγό της Πολωνίας για την υποστήριξή του και της χώρας του μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα είχε φορέσει ένα ουκρανικό περιβραχιόνιο πέρυσι με την φανέλα της Μπάγερν, θέλοντας να στηρίξει την χώρα μετά την ρωσική εισβολή.

«Ό,τι όμορφο στον αθλητισμό είναι αντιφατικό με αυτό που φέρνει ο πόλεμος. Για όλους τους ανθρώπους που εκτιμούν την ελευθερία και την ειρήνη, αυτή είναι μια στιγμή αλληλεγγύης με τα θύματα της στρατιωτικής επίθεσης κατά της Ουκρανίας. Ως αρχηγός της εθνικής ομάδας της Πολωνίας, θα μιλήσω με τους συμπαίκτες μου για τον αγώνα με τη Ρωσία, προκειμένου να επεξεργαστώ μια κοινή θέση για αυτό το θέμα και να την παρουσιάσω στον πρόεδρο της Πολωνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου το συντομότερο δυνατό», ανέφερε ο Λεβαντόφσκι.

Από τη μεριά του ο Σεβτσένκο ανέφερε: «Αυτό το περιβραχιόνιο συμβολίζει για μένα πολλά συναισθήματα που σχετίζονται με τη χώρα μου. Ευχαριστώ εσάς και ολόκληρο το πολωνικό έθνος για την υποστήριξη των συμπατριωτών μου».

«Η ελευθερία είναι ένα από τα πιο σημαντικά δικαιώματα. Ήταν φυσικό για μένα να σε υποστηρίξω και να είμαι δίπλα σου», απάντησε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!