Η Μπάγερν Μονάχου πάει από το κακό στο χειρότερο φέτος και δεν αποκλείεται σύντομα να αλλάξει τον προπονητή της.

Η τεράστια νίκη της Αουγκσμπουργκ επί της Μπάγερν Μονάχου (1-0), που έμεινε για 4ο σερί ματς χωρίς νίκη, υποχωρώντας κι άλλο στη βαθμολογία, σημάδεψε την 7η αγωνιστική στην Budesliga.

Οι Βαυαροί έχασαν πολλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο μέρος, όμως έπεσαν πάνω στο αμυντικό «τείχος» των γηπεδούχων, οι οποίοι υποχρέωσαν την Μπάγερν στην πρώτη ήττα της στη σεζόν.

Η δυσαρέσκεια είναι μεγάλη στο Μόναχο. Και όχι άδικα. Γενικά η Μπάγερν Μονάχου πάει από το κακό στο χειρότερο. Ωστόσο, ο πρόεδρος των Βαυαρών, Ολιβερ Καν, ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται κανένα θέμα με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Προς το παρόν τουλάχιστον, καθώς τα γερμανικά ΜΜΕ, αναφέρουν πως αν συνεχιστούν τα αρνητικά αποτελέσματα, τότε η διοίκηση θα στραφεί σε άλλο τεχνικό. Και ο Τόμας Τούχελ, που πρόσφατα απολύθηκε από την Τσέλσι, φαίνεται να είναι το φαβορί για ν’ αναλάβει τους Βαυαρούς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!