Δημοσίευμα της «Bild» αποκαλύπτει την ειδική ρήτρα στο συμβόλαιο του προπονητή Γιούλιαν Νάγκελσμαν που επιτρέπει στην Μπάγερν Μονάχου να τον απολύσει σε νέο αρνητικό αποτέλεσμα.

Βαρύ είναι το κλίμα στο «στρατόπεδο» της Μπάγερν Μονάχου μετά την ήττα (1-0) από την Άουγκσμπουργκ στην έβδομη αγωνιστική της Bundesliga. Οι Βαυαροί συμπλήρωσαν πλέον τέσσερα σερί παιχνίδια στον θεσμό χωρίς νίκη και βρέθηκαν στο -5 από την πρωτοπόρο Ουνιόν Βερολίνου, με τη διοίκηση να είναι αρκετά προβληματισμένη με τα αποτελέσματα αλλά και την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Ωστόσο, δεν φαίνεται να σκέφτονται να απομακρύνουν τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Και εδώ παρεμβαίνει η γερμανική «Bild» η οποία προχώρησε σε μία αποκάλυψη. Στο συμβόλαιο του προπονητή υπάρχει ειδική ρήτρα που επιτρέπει στην Μπάγερν Μονάχου να τον απολύσει σε περίπτωση νέου «στραβοπατήματος» των Βαυαρών.

Υπάρχει όμως και συνέχεια, αφού φέρεται να έχει στρέψει παράλληλα το βλέμμα της και στον Τόμας Τούχελ, ο οποίος πρόσφατα αποτέλεσε παρελθόν από την Τσέλσι. Σημειώνεται ότι στο παρελθόν ο Τούχελ είχε εργαστεί σε Μάιντς και Ντόρτμουντ.

Όλιβερ Καν: «Στηρίζει τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν η Μπάγερν»

Ο πρόεδρος των Βαυαρών, Ολιβερ Καν, ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται κανένα θέμα εμπιστοσύνης προς τον 35χρονο προπονητή. Παράλληλα έριξε τα… βέλη του σε κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν αντιμετωπίζουν με τον ίδιο ζήλο τα παιχνίδια στις εγχώριες διοργανώσεις.

«Στηρίζουμε απόλυτα τον προπονητή μας. Φυσικά ανησυχεί, όλοι ανησυχούμε. Είμαστε σε κακή κατάσταση. Κάποιοι ποδοσφαιριστές πιστεύουν πως η Bundesliga έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Αυτό είναι απαράδεκτο. Δεν σκεφτόμαστε αλλαγή προπονητή τώρα. Χρειάζεται να επιστρέψουμε στον σωστό δρόμο. Όσο πιο δυνατόν γρήγορα, αρχής γενομένης κόντρα στη Λεβερκούζεν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!