Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την ήττα και τον αποκλεισμό της Εθνικής από τη Γερμανία στους «8» του Ευρωμπάσκετ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε την πρώτη του ανάρτηση μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδας από το Ευρωμπάσκετ. Η επίσημη αγαπημένη υπέστη τη βαριά ήταν με 107-96 από την Γερμανία και έμεινε εκτός συνέχειας παρά τον τίτλο του φαβορί της διοργάνωσης.

Ο Greek Freak ήταν ο MVP της Εθνικής μας σε αυτό το τουρνουά. Κουβάλησε στις πλάτες του την ομάδα σε κάθε αγώνα της. Ωστόσο, στη χθεσινή αναμέτρηση, ήταν απελπιστικά μόνος και δεν κατάφερε να πάρει την εθνική από το χέρι για τους «4» του Ευρωμπάσκετ. Γιάννης Αντετοκούνμπo

Μετά το τέλος, λοιπόν, του αγώνα, ο Έλληνας αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς έστειλε το δικό του μήνυμα πραγματοποιώντας ένα post στο Instagram γεμάτο νόημα. Συγκεκριμένα, ανάρτησε εκείνον και τα δύο του αδέρφια, τον Κώστα και τον Θανάση να τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο πριν από κάποιο αγώνα της Εθνικής. Η λεζάντα του, εξίσου λακωνική και γεμάτη νόημα με την ελληνική σημαία και μία μπλε καρδιά.

Δείτε την ανάρτησή του:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Ugo Antetokounmpo (@giannis_an34)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!