Η Εθνική Ελλάδος γνώρισε την ταπεινωτική ήττα με 107-96 από την Γερμανία και αποκλείστηκε από το Ευρωμπάσκετ.

Στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ 2022 σταμάτησε το όνειρο για την Εθνική Ελλάδος. Η επίσημη αγαπημένη γνώρισε την ήττα από τη Γερμανία με 107 – 96 και αποκλείστηκε από τα ημιτελικά.

Οι Γερμανοί ήταν καλύτερα διαβασμένοι και είχαν απαντήσεις σε όλα τα συστήματα του Δημήτρη Ιτούδη. Με τρομερή ευστοχία στα τρίποντα και σωστές επιλογές στην επίθεση (εκμεταλλεύτηκε όλα τα μις-ματς στα χαμηλά σχήματα του Ιτούδη με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο «5»), η Γερμανία έβαλε δύσκολα στην εθνική ομάδα στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ και ήταν αυτή που πήρε το εισιτήριο για τους «4». Εθνική Ελλάδος

Ο Σρέντερ ήταν ασταμάτητος και «φόρτωσε» με τρίποντα και δίποντα το καλάθι της εθνικής ομάδας. Σε αρκετά διαστήματα του αγώνα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έπαιζε μόνος του, ενώ συγκινητικός ήταν ο Λαρεντζάκης. Πολλά λάθη στην άμυνα και κακές επιλογές στην επίθεση από την εθνική, που έκλεισε το ημίχρονο, προηγούμενη με τέσσερις πόντους μετά το buzzer beater του Σλούκα. Ωστόσο, το καταστροφικό 3ο δεκάλεπτο, όπου η εθνική έδειχνε να μη βγήκε από τα αποδυτήρια, έβαλε «ταφόπλακα» στο όνειρο για μετάλλιο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!