Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» πήραν το αθηναϊκό ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ και ο Γιάννης Αλαφούζος δίνει πριμ 200.000€ στους παίκτες.

Ο Παναθηναϊκός φέτος πετάει… φωτιές. Μοιάζει ασταμάτητος και το αποδεικνύει και στο γήπεδο. Τρανή απόδειξη αποτελεί και η νίκη του στο πρώτο μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι της χρονιάς απέναντι στην ΑΕΚ με 2-1.

Η ομάδα ικανοποιεί τους ίδιους τους παίκτες, τον προπονητή και τον κόσμο. Ικανοποίηση όμως εκφράζει και ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Αλαφούζος.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και τη μεγάλη νίκη των «πράσινων» με 2-1 που τους οδήγησε στο «4Χ4» στην εκκίνηση του εφετινού πρωταθλήματος, ο Γιάννης Αλαφούζος κατέβηκε στα αποδυτήρια των παικτών του «τριφυλλιού» και τους ανακοίνωσε πως θα μοιραστούν πριμ 200.000 ευρώ για τις τέσσερις σερί νίκες τους στη Super League.

Κίνηση που δεν είχε επαναλάβει ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια και δείχνει και τη δική του μεγάλη πίστη στις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί για να πρωταγωνιστήσει φέτος το «τριφύλλι» στους εγχώριους στόχους του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!