«Πράσινο» βάφτηκε το πρώτο αθηναϊκό ντέρμπι της σεζόν, καθώς ο Παναθηναϊκός έκανε τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στην ΑΕΚ, επικρατώντας με 2-1 στο κατάμεστο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ας δούμε τι δήλωσαν οι δύο προπονητές (Γιοβάνοβιτς - Αλμέιδα) μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε περήφανος για την ομάδα του μετά το τέλος του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η δήλωση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Ο χαρακτήρας μας έδωσε τη νίκη. Μπράβο στους παίκτες. Ήταν δύσκολο ματς, γιατί είναι πολύ καλή ομάδα η ΑΕΚ. Δεχτήκαμε γκολ κόντρα στη ροή του ματς αλλά είχαμε τον χαρακτήρα και μέσα από ένα σκληρό τακτικά παιχνίδι πήραμε τη νίκη.

Είναι νωρίς ακόμη, εγώ σαν προπονητής είμαι πολύ περήφανος. Δεν είναι εύκολο, έχουμε τον κόσμο που γεμίζει το στάδιο και έχουμε υποχρέωση απέναντί τους. Το αισθάνονται οι παίκτες και προσπαθούν να ανταποκριθούν».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ματίας Αλμέιδα στις δηλώσεις του μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό στάθηκε στις αποφάσεις του διαιτητή.

Αναλυτικά η δήλωση του Ματίας Αλμέιδα:

«Το παιχνίδι ήταν ισοδύναμο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Μιλάμε για τρεις βαθμούς που δεν έχω σύμφωνη γνώμη. Υπήρχε ένα αγωνιστικό μειονέκτημα με βάσει τις αποφάσεις. Το δεύτερο πέναλτι ήταν έξω από την περιοχή, μόλις είδα τις φάσεις.

Υπήρχε ένα αγωνιστικό μειονέκτημα για την ομάδα μας. Εκεί άλλαξε όλο το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχε κατοχή ο Παναθηναϊκός, γιατί του δώσαμε χώρο. Ολο το παιχνίδι άλλαξε με τα δυο πέναλτι του διαιτητή. Έδωσα συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τον τρόπο που έπαιξαν και στον προπονητή του, αλλά το αποτέλεσμα δεν με βρίσκει σύμφωνο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!