Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι κατάφερε να πιάσει πρώτος τα 100 γκολ την τρέχουσα δεκαετία χάρη στο τέρμα που πέτυχε κόντρα στην Κάντιθ.

Ούτε ο Λιονέλ Μέσι, ούτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά ο μεγάλος Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο ασταμάτητος Πολωνός «δολοφόνος». Μόνο εκείνος κατάφερε να… σπάσει τα κοντέρ στην κούρσα των «χρυσών» σκόρερ της τρέχουσας δεκαετίας.

Με ένα γκολ που σημείωσε στον εκτός έδρας αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Κάντιθ (0-4), στις 10 Σεπτεμβρίου, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έγινε ο πρώτος παίκτης στον κόσμο που πέτυχε 100 γκολ σε κορυφαίο επίπεδο την τρέχουσα δεκαετία (που άρχισε την 1η Ιανουαρίου 2021).

Ο Πολωνός επιθετικός, σημείωσε 69 γκολ το 2021 και πρόσθεσε 31 εφέτος, ενώ την πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα (2001-2010), ο πρώτος παίκτης που πέτυχε κάτι ανάλογο, είναι ο Χέρνικ Λάρσον (τελικά κατετάγη 8ος στην κατάταξη των σκόρερ εκείνης της δεκαετίας). Οσον αφορά στην δεύτερη δεκαετία (2011-2020), ήταν ο Λιονέλ Μέσι (κατετάγη 2ος).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!