Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θέλει με τίποτα να μείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σκοπεύει να αποχωρήσει τον Ιανουάριο.

Μία από τις… χειρότερες καλοκαιρινές μεταγραφικές περίοδοι, ήταν αυτή που τελείωσε πρόσφατα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Για πολλές εβδομάδες, ο Πορτογάλος σταρ και ο Ζόρζε Μέντες, προσπάθησαν -ανεπιτυχώς- να βρουν μια νέα ομάδα για τον διάσημο άσο της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ. Αποτέλεσμα; Να παραμείνει στο «Ολντ Τράφορντ».

Σε αμιγώς αγωνιστικό επίπεδο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, περιορίζεται συνήθως, σε ρόλο αναπληρωματικού, καθώς ήταν βασικός, μόνο στον αγώνα με την Σοσιεδάδ για το Europa League και σε μόλις μία αναμέτρηση από τις έξι που έχει δώσει η Γιουνάϊτεντ για την Premier League.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αγγλικής εφημερίδας «The Sun», οι συμπαίκτες του είναι πεπεισμένοι ότι θα αναγκασθεί να αποχωρήσει τον Ιανουάριο, λίγους μήνες από την λήξη του συμβολαίου του. Προσπαθεί να προσαρμοσθεί στο νέο σύστημα που έχει θέσει σε εφαρμογή ο Ερικ Τεν Χαγκ αλλά μάταια. Ο Λουζιτανός μεσοεπιθετικός, εξακολουθεί να θέλει να φύγει από την ιστορική ομάδα από την έναρξη της σεζόν. Και φυσικά δεν έχει αλλάξει γνώμη.

Ωστόσο, μένει να διαπιστωθεί, ποιος σύλλογος είναι διατεθειμένος να… αντέξει οικονομικά την απόκτηση του. Είναι δεδομένο πως η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ζητήσει ένα μεγάλο ποσό, ενώ και οι απαιτήσεις του έμπειρου Πορτογάλου, δεν είναι αμελητέες. Το αντίθετο μάλιστα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!