Ο Παϊτίμ Κασάμι ήταν στο φαληρικό γήπεδο για το Ολυμπιακός - Βόλος και είναι ανοιχτή η επιστροφή του στους «ερυθρολεύκους».

Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση τουλάχιστον ενός αμυντικού μέσου πριν κλείσει η θερινή μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα και ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτό του Παϊτίμ Κασάμι.

Ο διεθνής Ελβετός όχι μόνο δεν έχει ξεχάσει τον πειραϊκό σύλλογο αλλά έχει κρατήσει και επαφές με διοικητικά στελέχη του. Δεν είναι τυχαίο που κάθε καλοκαίρι απασχολεί το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την πλευρά του Ελβετού μέσου και η παρουσία του στο φαληρικό γήπεδο φανερώνει πως η υπόθεση βρίσκεται ενδεχομένως στην τελική ευθεία.

Στα 30 του χρόνια ο διεθνής Ελβετός χαφ έχει παίξει 66 ματς στον Ολυμπιακό με 9 γκολ και 9 ασίστ. Ο Κασάμι είναι κυρίως οκτάρι. Εάν τελικώς προχωρήσει αυτή τη φορά η περίπτωση επιστροφής του έως το τέλος θα αποκτηθεί ένας ακόμα παίκτης για το χώρο του κέντρου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!