Ο Ολυμπιακός δεν έχει... κλείσει ακόμα το κεφάλαιο μεταγραφές αλλά στόχος του είναι και η αποσυμφόρηση του ρόστερ.

Ο Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε την πορεία του στο Europa League καθώς ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τη Ναντ. Και σε αυτό το παιχνίδι φάνηκαν τα προβλήματα των «ερυθρολεύκων» τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Ακόμα φάνηκε πως δεν υπήρχε ο παίκτης που θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Γιαν Εμβιλά. Οι Πειραιώτες εντείνουν τις προσπάθειες απόκτησης ενός παίκτη για τη θέση.

Φυσικά ο παίκτης που έχει «κυκλώσει» ο Ολυμπιακός είναι ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο. Ο Γάλλος είναι εκτός πλάνων στη Μίλαν, που τον έχει αποκτήσει από πέρσι δανεικό από την Τσέλσι. Ο παίκτης δεν δέχτηκε να λύσει το συμβόλαιό του και οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν, με σύμμαχο την Τσέλσι (στην οποία ανήκει) να βρουν τη φόρμουλα ώστε να πιάσει λιμάνι. Για την υπόθεση υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία. Εκτός του Μπακαγιόκο υπάρχει και ο Ντάνι Γκαρσία της Μπιλμπάο. Παρόλα αυτά ο Κάρλος Κορμπεράν δεν… καίγεται τόσο για τον συγκεκριμένο παίκτη. Αν η ελληνική ομάδα θέλει να ολοκληρώσει κάποια κίνηση πρέπει να βιαστεί διότι ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος.

Εκτός των μεταγραφών, ο Ολυμπιακός κοιτά και τις αποχωρήσεις. Χασάν και Ραντζέλοβιτς αποχώρησαν από την ομάδα ενώ σειρά παίρνουν κι άλλοι παίκτες. Αγκιμπού Καμαρά, Κένι Λαλά, Λεονάρντο Κούτρης, Θανάσης Ανδρούτσος είναι κάποιοι από τους παίκτες που δεν υπολογίζονται και ίσως υπάρξουν εξελίξεις. Αν όχι για όλους, σίγουρα κάποιοι θα αποχωρήσουν…

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!