Οι Ουόριορς το πάλεψαν να φέρουν πίσω στοςυ «πολεμιστές» τον Κέβιν Ντουράντ φέτος το καλοκαίρι σύμφωνα με τον Στεφ Κάρι.

Υπήρξε πραγματικό ενδιαφέρον των Ουόριορς για τον Κέβιν Ντουράντ στο φετινό μεταγραφικό παζάρι; «Ω ναι!» υποστήριξε ο άσος των «πολεμιστών», Στεφ Κάρι σε συνέντευξη του..

Ο Κάρι μίλησε σχετικά με τον ακτιβισμό και την φιλανθρωπία των αθλητών, την ψυχική υγεία και την δημόσια πολιτική, τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Τζο Μπάιντεν και πολλά άλλα, μίλησε επίσης και για μπάσκετ.

Σε μία απ’ αυτές τις πέντε συνεντεύξεις, ο Κάρι αποκάλυψε ότι συζήτησε σοβαρά με τους Ουόριορς, το ενδεχόμενο να διαλύσουν το ρόστερ που τους έφερε το πρωτάθλημα για μια επανένωση με τον Ντουράντ, ο οποίος αποχώρησε από το Γκόλντεν Στέιτ το καλοκαίρι του 2019 για τους Μπρούκλιν Νετς.

Ουόριορς: Τι δήλωσε ο Κάρι για την επιστροφή Ντουράντ

«Υπήρξε μία συζήτηση στην λογική ότι ‘αν ήταν διαθέσιμος να το κάναμε;’ Αυτό το κάνει κάθε ομάδα και προφανώς στην δική μας περίπτωση επικοινώνησαν και με ρώτησαν πώς θα ένιωθα για αυτό» τόνισε ο Κάρι και συνέχισε:

«Δεν δίστασα ούτε στιγμή. Η ιδέα να παίξω με τον Ντουράντ και γνωρίζοντάς τον ως άτομο από την τριετία που περάσαμε μαζί, νομίζω ότι είναι ωραίος τύπος. Νομίζω ότι είναι παρεξηγημένος. Συνέβησαν διάφορα πράγματα σε αυτόν στην ζωή του και τον πλήγωσαν με αποτέλεσμα να μην εμπιστεύεται τους ανθρώπους γύρω του και να νιώσει ασφαλής. Τα καταλαβαίνω όλα αυτά επειδή έχω παίξει μαζί του και τον καταλαβαίνω.

»Τον αγαπάω αυτό τον τύπο. Εάν κάποιος με ρωτούσε αν θα τον ήθελα πίσω ώστε να παίξω πάλι μαζί του θα έλεγα “εννοείται”! Τι θα σήμαινε αυτό για την ομάδα; Αν οποιοσδήποτε υποστηρίξει ότι δεν θα το συζητούσε αυτό – χωρίς παρεξήγηση για κανέναν στην ομάδα – δεν ξέρει πώς δουλεύουν τα πράγματα. Από την άλλη, ακόμα και αν συνεχίσουμε με την ομάδα που έχουμε έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε πάλι και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!